O NasPozdravljeni na mojezadovoljstvo

KAM-A-predstavitev logo

Kratka predstavitev

Kam-A združuje strokovnjake na področju trženja in poslovnega svetovanja. Razmere na trgu storitev in blaga so zahtevne predvsem zaradi velikega nezaupanja, ki vlada v družbi. Naš izziv je v vzpostavljanju dialoga med ponudnikom in uporabnikom storitev. Pri tem uporabljamo sodobne tehnike komuniciranja, ki vključujejo mobilne aplikacije, tradicionalne ankete in tržne raziskave.

Zakaj ravno mi:

Kam-A se ne uvršča med velike agencije, ki izvajajo raziskave s pomočjo svojih članov, temveč anketiramo vaše uporabnike. Vsakega posebej, na nevsiljiv in sodoben način.

 
Misija mojezadovoljstvo.si

Naša misija

Z našimi orodji in tehnikami poskušamo približati kupca prodajalcu. Skušamo ozavestiti prodajalca, da lahko predvidi potrebe svojih strank in jim tako nudi kvalitetnejšo in učinkovitejšo rešitev.

Vrednote mojezadovoljstvo.si

Naše vrednote

Ekipa strokovnjakov, ki že dolgo deluje na slovenskem trgu in je uvajala nekatere novosti pri vrednostenju storitev. Skupaj znamo pridobiti pomembne informacije in jih implementirati v vsakdanjo ponudbo trgovca.

Rešitve mojezadovoljstvo.si

Naše rešitve

Če imate mnogo odprtih vprašanj in ne veste zakaj vaša ponudba ni konkurenčna, potem vam mi poiščemo odgovore na ta vprašanja in s tem izboljšamo vašo ponudbo.

 

Kdo upravlja mojezadovoljstvo.si

Moje zadovoljstvo je uporabniški portal za finančno svetovanje, tržne raziskave, anketiranje, SMS kampanje, mailing in druge povezane raziskave. Na portalu imamo veliko informacij z izobraževanjem na temo osebnega premoženja, vodenja stroškov, upravljanja s sredstvi in stroški, trženja in o drugih aktualnih temah.

Založnik:
Kam-A, Igor Marinšek, s.p.
Bratovševa ploščad 26
1000 Ljubljana

041 661 071

Vsebina iz portala https://mojezadovoljstvo.si je avtorsko zaščitena. Reprodukcija delov vsebine brez dovoljenja avtorjev je kazniva.

Prijava za člane