FAQVprašanja in odgovori

Podpora na mojezadovoljstvo.si

Pogosta vprašanja

Vzdržujemo seznam pogostih vprašanj in odgovorov, do katerih iimajo dostop naši člani. Ta seznam pogosto dopolnjujemo, zato se večkrat vrnite.

Email podpora na mojezadovoljstvo.si

Email podpora

Naše stranke so tudi upravičene do email podpore, ki jo nudimo. Na prispela pisma in vprašanja odgovarjamo dnevno, zato nikoli ne boste dolgo čakali na odgovor.

Telefonska podpora na mojezadovoljstvo.si

Telefonska podpora

Vse naše stranke imajo tudi pravico do telefonskega klica. Na klice odgovarjamo v delovnem času. Izven delovnega časa pa je na voljo Email podpora.

 
 • Na strani mojezadovoljstvo.si se je možno registrirati. Kaj to pomeni? +

  Vse naše stranke samodejno pridobijo uporabniško ime in geslo za prijavo na strani mojezadovoljstvo.si. S tem dobijo dostop do nekaterih delov portala, ki neregistriranim uporabnikom niso na voljo. Smo pa odprli možnost registracije tudi vsem, ki še niso naše stranke.
 • Ali lahko zaprem svoj uporabniški račun na mojezadovoljstvo.si? +

  Ali lahko zaprem svoj uporabniški račun na mojezadovoljstvo.si?Svoj uporabniški račun na mojezadovoljstvo.si lahko zaprete. To storite tako, da izpolnite vprašalnik Pišite nam in za predmet izberete "Zahteva za izbris osebnih podatkov". Zahtevo boste morali še potrditi z odgovorom na email, ki vam bo poslan in po tem opravilu bo vaš uporabniški račun izbrisan.Izbrisa uporabniškega računa ni možno razveljaviti ko je enkrat izvršen. Lahko pa ponovno registrirate uporabniški račun z emailom, ki je bil izbrisan. Število prošenj za izbris osebnih podatkov se šteje in vsak uporabnik ima pravico do dveh izbrisov.
 • V katerih brskalnikih je priporočljivo obiskati vaš portal? +

  V katerih brskalnikih priporočate obisk vašega portala za udobno izkušnjo?
  Trudimo se, da so podprti vsi brskalniki, tudi starejših različic. Vendar pa priporočamo uporabo novejših orodij za brskanje po spletu. Največ težav povzročajo starejše različice Internet Explorerja. Naše spletno mesto je testirano z različico 11 in novejšim Microsoft Edge in do sedaj nismo zaznali težav.
 • Katera polja so obvezna pri registraciji uporabniškega računa? +

  Pri registraciji so obvezna polja:
  Uporabniško ime
  Ime
  Priimek
  email naslov
  geslo
  potrditev gesla

  Bodite pozorni, da vnesete veljaven email naslov, ker boste na ta naslov prejeli povezavo in navodila za aktiviranje uporabniškega računa.
 • Kako se lahko naročim na prejemanje novic? +

  Na prejemanje novic se lahko naročite na povezavi: Prejemanje novic.
 • Kako se lahko odjavim od prejemanja novic? +

  Od prejemanja novic se lahko odjavite tako, da nam pošljete sporočilo na

 • 1

Prijava za člane